Asztali automaták Élvezze a kávézás minőségét a professzionális asztali gépeinkkel.

Nagy választék

12 választék a finomabbnál finomabb kávé és meleg italokból, akár 2 féle frissen őrölt, frissen főzött kávé választékkal!

Kiváló minőség

Kávézói minőséget felidéző, rendkívül magas színvolát képviselő automatáink 10-70 fő, napi kiszolgálására alkalmasak.

Rex Royal S200
Rex Royal S200

Bevezető szintű modellünk a szakemberek számára az egyszerűséget jelenti a kávé elkészítésében és a forró víz adagolásában. Az átlátható működési koncepció teszi kivételessé a Rex-Royal S200 CT készüléket, amely tökéletes megoldás a ristretto vagy kávé készítéshez. A gépet a 7"-os kapacitív érintőképernyővel és az "Ambient" hangulat megvilágítással szállítjuk. Kívánság szerint egyszerre két italt készíthet.

Részletek
Rex Royal S300
Rex Royal S300

A Rex-Royal S300 CT kombinálja a legmodernebb technológiát és egyszerűsíti a működést egy kompakt gépben. Új 7 hüvelykes kapacitív érintőképernyő. Ez a professzionális kávéfőző lehetővé teszi, hogy széles választékban készítsen kávé italokat, maximálisan 30 liter forró víz óránként. A kettős kávégépnek köszönhetően két eszpresszót vagy kávét is készíthet egyszerre.

Részletek
Rex Royal Alassio
Rex Royal Alassio

Nagy érintőképernyővel könnyen kiválaszthatja, a kívánt italt. A kávéfehérítőnek és kávé mennyiség egyedi beállításával szabályozhatja a kávé aroma erősségét. Az Alassio nyolc különböző kávét kínál, melyek mindegyike kétféle kávéból készülhet a dupla babtartálynak és örlőegységnek köszönhetően. Még a három tökéletes réteggel rendelkező latte macchiato is könnyen elkészíthető. A kávéból, tejből és csokoládéból készült kevert italokat krémesre készíti el. Az Alassio mindegyikében tartály van a tejpor és a kakaópor számára, és így számos további italkínálat elkészítését teszi lehetővé.

Részletek