Szolgáltatások

Üzemeltetés

A legkorszerűbb automatáinkon keresztül, kiemelkedően magas szolgáltatási szinten biztosítjuk, hogy a cégek, vállalatok a legmagasabb dolgozói elégedettséggel rendelkezzenek a kávé, üdítőital, snack, szendvics ellátásában. Saját töltő munkatársaink az ország egész területén biztosítják, hogy minden nap friss kávé, étel és meleg ital ellátásban részesüljenek Partnereink. Automatáinkat rendszeresen töltjük, szervízeljük, tisztítjuk fertőtlenítjük. A választékot folyamatosan fejlesztjük és teljes egészében a fogyasztói igények szerint alakítjuk a dolgozók legnagyobb megelégedésére.

Bérbeadás

Kávé, snack, üdítőital és szendvics automatáink mellett, víz-szódavíz automatáinkat is lehetősége van bérelni és saját maga üzemelni. Automatáinkat az ön igényei szerint készítjük fel és alakítjuk ki, a tervezett kávé és meleg ital, étel értékesítéséhez.

Automata értékesítés

Kávé és meleg ital, Snack, Üdítőital, víz-szódavíz automaták, érmeváltók, és tartozékok értékesítése, széles választékban. Műszaki tanácsadással, szerviz és alkatrészellátási háttérrel biztosítva Önök részére.

Kávé és alapanyagok értékesítése

Kiváló minőségű, top prémium kategóriába tartozó, MIKE szemes kávé kizárólagos forgalmazója vagyunk Magyarországon. Ezen kávé több ítpusa között biztosan megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Robusta, Arabica 100%-ban vagy különböző összetételben. Cappuccino és csokoládéporok széles választékban a prémium kategóriát képviselve, több ízben. Tejporok, tejfehérítők különböző arányú tejzsír tartalommal, 20-40-60-100%, vagy 0%-os laktoz mentes kivitelben is.

Szervizelés

Automaták szervizelése, tanácsadás, alkatrész értékesítés típustól függően.